top of page

La Citadine

Bed & Breakfast en Gîte Citadin

RoomAnchor

Het appartement

103€

Vanaf prijs p.n

Dit gezellige appartement met 2 slaapkamers en eigen kookgelegenheid bevindt zich op de bovenste verdieping van het huis. Het appartement is volledig uitgerust met een badkamer, een keuken en een woonkamer. Eén van de kamers is ingericht met een eigen badkamer met een groot bad.

Surya

78€

Vanaf prijs p.n

Surya is de grootste kamer in het huis. De kamer bevindt zich op de eerste verdieping, aan de straatzijde.Er kunnen 2 volwassenen met maximaal 1 extra kind of baby in deze kamer overnachten. Op aanvraag, kan immers een extra bed aan deze kamer worden toegevoegd. Deze kamer heeft een brede douche in een afgescheiden badkamer.

ONZE KAMERS

Helios

78€

Vanaf prijs p.n

"Helios" is een tweepersoonskamer aan de achterkant van het huis met uitzicht op de tuin. Het is uitgerust met een grote douche en een badkamer. "Helios" is geschikt voor een weekend in "La Citadine" voor 1 of 2 personen. 

Akycha

78€

Vanaf prijs p.n

Akycha:

De kamer "Akycha" is geschikt voor 2 personen. De kamer is ingericht met een grote zwarte douche. Ook in de rest van deze kamer overheerst de kleur zwart. Deze kamer bevindt zich op de eerste verdieping van het huis, aan de straatzijde.

Inti

78€

Vanaf prijs  p.n

Inti:

"Inti" is een tweepersoonskamer aan de voorzijde van het huis, op de begane grond. Inti heeft een groot bad en een wastafel. Het is geschikt voor een weekend in La Citadine voor 1 of 2 personen. 

Het (privé) toilet van deze kamer bevindt zich op de gang, buiten de kamer.

bottom of page