top of page

U bent van harte welkom,

op afstand

Aankomst en vertrek

Bij aankomst groeten we u met een glimlach, we geven geen hand meer. Ook zullen we een zeker afstand bewaren, we respecteren een afstand van 2meter telkens wanneer we met u in contact zijn: bij u aankomst, vertrek of op uw vraag.

Gemeenschappelijke ruimtes

De "gîte citadin", het appartement op de tweede verdieping, is een volledig ingericht appartement. Wanneer u hierin verblijft, deelt u enkel de traphal met andere gasten en dit alleen bij bezetting van de kamers van het b&b gedeelte.

 Indien u verblijft in één van de kamers, dan kunt u momenteel een (gratis) privatisering van de b&b aanvragen. Gelieve de beschikbaarheid voor deze optie voor reservatie met ons na te gaan.

 Ook al is de maximale bezetting  beperkt tot 10 personen, zullen wij deze limiteren tot max 8 personen. Tenzij voor één en dezelfde groep.

Gemeenschappelijke ruimtes worden tweemaal per dag schoongemaakt en ontsmet wanneer ze dor verschillende groepen worden gedeeld.

Contact

Schoonmaak

Om de verspreiding van het virus te beperken wordt de schoonmaak systematisch gevolgd een ontsmetting van de oppervlakten en accessoires

Ziek?

Indien u zich ziek voelt voor uw verblijf of indien u tot 2 weken voor uw verblijf in contact bent geweest met iemand die net positief testte op het covid-19 virus, gelieve ons hierover te informeren en uw verblijf te anuleren.

Indien u symptomen van ziekte vertoont bij aankomst, dan zullen we u helaas niet kunnen ontvangen.

Indien u zich ziek voelt tijdens uw verblijf, neem dan contact op met een arts. We kunnen u dan met een arts hier in contact brengen

 Indien u tot 2 weken na uw verblijf positief zou testen op het virus, gelieve het ons te laten weten.

bottom of page